Het publiek in Gothenburg moet nogal zijn geschrokken toen Dave Grohl tijdens het tweede nummer nogal ongelukkig naast het podium terecht kwam. Toch hebben ze nog de show gekregen die ze verwacht hadden, want zelfs op de brancard liggend, bleek de gewone Grohl een ware frontman. Bekijk vooral zelf hoe hij zijn fans belooft terug te komen:

Grohl kwam zijn belofte ook na. Na zijn verzorging brachten de Foo Fighters nog dertien nummers.

Quid Werchter?

Voorlopig is het nog onzeker of het optreden van de Foo Fighters op Rock Werchter kan doorgaan, en dat terwijl het festival speciaal een week vervroegd werd zodat de band er kon optreden. Ondertussen is wel al duidelijk geworden dat Foo Fighters hun komst naar Pinkpop zondag heeft geannuleerd. De mannen worden vervangen door Pharell Williams.

(EK)

Het publiek in Gothenburg moet nogal zijn geschrokken toen Dave Grohl tijdens het tweede nummer nogal ongelukkig naast het podium terecht kwam. Toch hebben ze nog de show gekregen die ze verwacht hadden, want zelfs op de brancard liggend, bleek de gewone Grohl een ware frontman. Bekijk vooral zelf hoe hij zijn fans belooft terug te komen:Grohl kwam zijn belofte ook na. Na zijn verzorging brachten de Foo Fighters nog dertien nummers.Voorlopig is het nog onzeker of het optreden van de Foo Fighters op Rock Werchter kan doorgaan, en dat terwijl het festival speciaal een week vervroegd werd zodat de band er kon optreden. Ondertussen is wel al duidelijk geworden dat Foo Fighters hun komst naar Pinkpop zondag heeft geannuleerd. De mannen worden vervangen door Pharell Williams. (EK)