Darkside, het uitstekende electronicaproject van wonderkind Nicolas Jaar en de avontuurlijke gitarist Dave Harrington, trekt voor onbepaalde tijd de stekker uit. Dat meldt het duo via Twitter. Ze postten in een adem twee nieuwe nummers die tijdens de productie van het album 'Psychic' werden gemaakt, maar uiteindelijk de tracklist niet haalden. Beide nummers verschijnen wel op de verzamelaar 'Work' die eind september uitkomt op het label Other People van Jaar.

Darkside gaf op de slotdag van Pukkelpop nog een dynamische en ijzersterke liveshow, goed voor een plek in onze lijst met de 10 beste concerten van het festival. Op 12 september staan ze een laatste keer samen op het podium, in New York. Daarna wordt de stekker (tijdelijk?) uitgetrokken. Electronica-fijnproevers kunnen zich troosten met deze nieuwe tracks (waarvan de eerste met de toepasselijke titel 'Gone Too Soon').

Darkside, het uitstekende electronicaproject van wonderkind Nicolas Jaar en de avontuurlijke gitarist Dave Harrington, trekt voor onbepaalde tijd de stekker uit. Dat meldt het duo via Twitter. Ze postten in een adem twee nieuwe nummers die tijdens de productie van het album 'Psychic' werden gemaakt, maar uiteindelijk de tracklist niet haalden. Beide nummers verschijnen wel op de verzamelaar 'Work' die eind september uitkomt op het label Other People van Jaar.Darkside gaf op de slotdag van Pukkelpop nog een dynamische en ijzersterke liveshow, goed voor een plek in onze lijst met de 10 beste concerten van het festival. Op 12 september staan ze een laatste keer samen op het podium, in New York. Daarna wordt de stekker (tijdelijk?) uitgetrokken. Electronica-fijnproevers kunnen zich troosten met deze nieuwe tracks (waarvan de eerste met de toepasselijke titel 'Gone Too Soon').