Er werden via Instagram al enkele teasers de wereld in gestuurd, maar nu is ook de volledige videoclip van Dark Necessities beschikbaar, en wel via de Facebookpagina van de Peppers.

Speelt er onder meer in mee: model en stuntvrouw Noelle Mulligan, die al rollen als stuntdubbel vertolkte in onder andere True Detective, How to Get Away with Murder en The Bold and the Beautiful. Ook cinematograaf Christopher Blauvelt werkt mee aan de clip. Hij ging eerder al in zee met onder meer Green Day en regisseuse Sofia Coppola.

Rol in serie van Mick Jagger

Voor de regie van de clip tekende Olivia Wilde. Zij regisseerde in 2011 de kortfilm Free Hugs, en begin dit jaar kroop ze ook in de regiestoel voor de clip bij No Love Like Yours van Edward Sharpe & The Magnetic Zeros, die volledig met een iPhone werd gefilmd. Sinds februari vertolkt Wilde de rol van Devon Finestra in de HBO-dramaserie Vinyl . Die speelt zich af in de New Yorkse muziekscene van de jaren 1970. Het verhaal werd bedacht door Mick Jagger en Martin Scorsese, die er meer dan twee decennia aan werkten. (EL)

Coming soon ? @chilipeppers

Een foto die is geplaatst door Olivia Wilde (@oliviawilde) op

....aaaannnd cut!!

Een foto die is geplaatst door Red Hot Chili Peppers (@chilipeppers) op

Directing this badass beauty @noelani_tsunami last night. ? @jadeheals

Een foto die is geplaatst door Olivia Wilde (@oliviawilde) op

Er werden via Instagram al enkele teasers de wereld in gestuurd, maar nu is ook de volledige videoclip van Dark Necessities beschikbaar, en wel via de Facebookpagina van de Peppers.Speelt er onder meer in mee: model en stuntvrouw Noelle Mulligan, die al rollen als stuntdubbel vertolkte in onder andere True Detective, How to Get Away with Murder en The Bold and the Beautiful. Ook cinematograaf Christopher Blauvelt werkt mee aan de clip. Hij ging eerder al in zee met onder meer Green Day en regisseuse Sofia Coppola. Voor de regie van de clip tekende Olivia Wilde. Zij regisseerde in 2011 de kortfilm Free Hugs, en begin dit jaar kroop ze ook in de regiestoel voor de clip bij No Love Like Yours van Edward Sharpe & The Magnetic Zeros, die volledig met een iPhone werd gefilmd. Sinds februari vertolkt Wilde de rol van Devon Finestra in de HBO-dramaserie Vinyl . Die speelt zich af in de New Yorkse muziekscene van de jaren 1970. Het verhaal werd bedacht door Mick Jagger en Martin Scorsese, die er meer dan twee decennia aan werkten. (EL)