Op het nummer hoor je ook de vocals van Brian Eno.

Eind april brengt Damon Albarn, die we kennen van zijn werk voor Blur en Gorillaz, een solo-album uit 'Everyday Robots'. Albarn heeft nu een single uit dit album, 'Heavy Seas of Love' losgelaten op de fans. Wie goed luistert, hoort op het nummer ook de stem van Brian Eno. Hij werd bekend met de band Roxy Music, maar werkt al gedurende enkele jaren als solo-artiest.

Het nieuwe album van Albarn 'Everyday Robots' werd opgenomen in West-Londen en zal eind april verkrijgbaar zijn voor het grote publiek. Albarn staat op donderdag 3 juli ook op het podium van Rock Werchter. (LVR)

Op het nummer hoor je ook de vocals van Brian Eno. Eind april brengt Damon Albarn, die we kennen van zijn werk voor Blur en Gorillaz, een solo-album uit 'Everyday Robots'. Albarn heeft nu een single uit dit album, 'Heavy Seas of Love' losgelaten op de fans. Wie goed luistert, hoort op het nummer ook de stem van Brian Eno. Hij werd bekend met de band Roxy Music, maar werkt al gedurende enkele jaren als solo-artiest. Het nieuwe album van Albarn 'Everyday Robots' werd opgenomen in West-Londen en zal eind april verkrijgbaar zijn voor het grote publiek. Albarn staat op donderdag 3 juli ook op het podium van Rock Werchter. (LVR)