Het Franse duo heeft nog geen officiële persmededeling uitgestuurd, maar het nieuwtje was dé buzz op de Kavinsky albumreleaseparty van vorige week. Daft Punk zou momenteel de puntjes op de contractuele i zetten bij Sony/Columbia en is van plan om deze lente -ja, dat is al over enkele maanden- een vierde studio-album uit te brengen. Afgezien van hun score voor de sci-fi Disneyfilm Tron zou deze plaat de eerste zijn sinds ze in 2005 Human After All op ons loslieten.

Er is nog niet veel bekend over het nieuwe album, behalve dan dat het producersduo zal samenwerken met Nile Rodgers van Chic. Hopelijk zijn de festivalpromoters al goed wakker... (KS)

Het Franse duo heeft nog geen officiële persmededeling uitgestuurd, maar het nieuwtje was dé buzz op de Kavinsky albumreleaseparty van vorige week. Daft Punk zou momenteel de puntjes op de contractuele i zetten bij Sony/Columbia en is van plan om deze lente -ja, dat is al over enkele maanden- een vierde studio-album uit te brengen. Afgezien van hun score voor de sci-fi Disneyfilm Tron zou deze plaat de eerste zijn sinds ze in 2005 Human After All op ons loslieten. Er is nog niet veel bekend over het nieuwe album, behalve dan dat het producersduo zal samenwerken met Nile Rodgers van Chic. Hopelijk zijn de festivalpromoters al goed wakker... (KS)