'Random Access Memories', de nieuwe plaat van Daft Punk, was eerder al te streamen, maar komt officieel pas uit op vrijdag 17 mei. Fans worden op diezelfde dag aangeraden om Sony's Twitter, Instagram en Facebook pagina nauwlettend in het oog te houden. Er valt namelijk iets te rapen!

In vijf Belgische steden zal vandaag een zwart Daft Punk busje te zien zijn. De coördinaten van het busje worden telkens een half uur eerder gepost op Twitter, Instagram en Facebook. De eerste tien fans die het busje spotten, krijgen de cd of lp van 'Random Access Memories'. Daarnaast zullen Daft Punk robotten ook maskers en andere leuke hebbedingetjes uitdelen. Volg de glitter en de funky muziek! (JD)

Facebook Sony: hier

Twitter en Instagram Sony: @SonyMusicBE (#DaftPunkvan)

'Random Access Memories', de nieuwe plaat van Daft Punk, was eerder al te streamen, maar komt officieel pas uit op vrijdag 17 mei. Fans worden op diezelfde dag aangeraden om Sony's Twitter, Instagram en Facebook pagina nauwlettend in het oog te houden. Er valt namelijk iets te rapen! In vijf Belgische steden zal vandaag een zwart Daft Punk busje te zien zijn. De coördinaten van het busje worden telkens een half uur eerder gepost op Twitter, Instagram en Facebook. De eerste tien fans die het busje spotten, krijgen de cd of lp van 'Random Access Memories'. Daarnaast zullen Daft Punk robotten ook maskers en andere leuke hebbedingetjes uitdelen. Volg de glitter en de funky muziek! (JD) Facebook Sony: hier Twitter en Instagram Sony: @SonyMusicBE (#DaftPunkvan)