Daft Punk maakte in 2013 de meest besproken muzikale comeback van het jaar met 'Random Access Memories', een klinkklare spektakelplaat. Eind januari geeft het Franse duo voor het eerst in zes jaar een tv-optreden, tijdens de uitreiking van de Grammy Awards. En ook dat mag met de nodige dosis spektakel. Volgens Rolling Stone wordt het een optreden met Stevie Wonder, Pharell en de gedreadlockte gitarist Nile Rodgers.

Hoe de soul van de Motownlegende zal vermengd worden met de disco, progrock, nostalgische pop en funk van Daft Punk hoort u op zondag 26 januari. Swingen zal het zéker.

In 2008 stonden Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo ook al in robottenue op het podium tijdens de 56ste Grammy Awards, toen met Kanye West.

Daft Punk maakt dit jaar kans op een Grammy voor beste album van het jaar, beste album in de categorie dance/elektronica, beste opname en beste performance voor de hit 'Get lucky'. (DB)

Daft Punk maakte in 2013 de meest besproken muzikale comeback van het jaar met 'Random Access Memories', een klinkklare spektakelplaat. Eind januari geeft het Franse duo voor het eerst in zes jaar een tv-optreden, tijdens de uitreiking van de Grammy Awards. En ook dat mag met de nodige dosis spektakel. Volgens Rolling Stone wordt het een optreden met Stevie Wonder, Pharell en de gedreadlockte gitarist Nile Rodgers. Hoe de soul van de Motownlegende zal vermengd worden met de disco, progrock, nostalgische pop en funk van Daft Punk hoort u op zondag 26 januari. Swingen zal het zéker.In 2008 stonden Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo ook al in robottenue op het podium tijdens de 56ste Grammy Awards, toen met Kanye West.Daft Punk maakt dit jaar kans op een Grammy voor beste album van het jaar, beste album in de categorie dance/elektronica, beste opname en beste performance voor de hit 'Get lucky'. (DB)