De promotiecampagne van het nieuwe album van Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo, oftewel Daft Punk, begint op gang te komen. De Parijse producers losten de tracklist van 'Random Access Memories' via Vine, de nieuwe video-app van Twitter voor filmpjes korter dan zes seconden. Eerder toonde ze tijdens Coachella en Saturday Night Life al een fragment van het nummer 'Get Lucky'.Samen met de tracklist, gooide de groep ook een interview met Pharrell Williams online. Het is het vierde interview in 'The Collaborators'-reeks, waarin gastmuzikanten op het album praten over hun ervaringen met 'de robots'. Pharrell werd voorgegaan door de legendarisch Italiaanse producer Giorgio Moroder, Amerikaans producer Todd Edwards en Chic-gitarist Nile Rodgers. Andere bekenden helpers zijn Chilly Gonzales, Panda Bear, DJ Falcon, Strokes-zanger Julian Casablancas en Paul Williams.

'Random Access Memories' wordt het vierde album van Daft Punk, de soundtrack van 'Tron: Legacy' niet meegerekend. De Franse levende legendes werken al drie jaar lang in het grootste geheim aan de plaat. Eigenzinnig als de band is, zal Daft Punk het album voorstellen op een landbouwbeurs in het Australische Wee Waa op 21 mei. (XVdL)

Tracklist

1. 'Give Life Back to Music' (featuring Nile Rodgers)
2. 'The Game of Love'
3. 'Giorgio by Moroder' (featuring Giorgio Moroder)
4. 'Within' (featuring Chilly Gonzales)
5. 'Instant Crush' (featuring Julian Casablancas)
6. 'Lose Yourself to Dance' (featuring Pharrell Williams and Nile Rodgers)
7. 'Touch' (featuring Paul Williams)
8. 'Get Lucky' (featuring Pharrell Williams and Nile Rodgers)
9. 'Beyond'
10. 'Motherhood'
11. 'Fragments of Time' (featuring Todd Edwards)
12. 'Doin' It Right' (featuring Panda Bear)
13. 'Contact' (featuring DJ Falcon)De promotiecampagne van het nieuwe album van Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo, oftewel Daft Punk, begint op gang te komen. De Parijse producers losten de tracklist van 'Random Access Memories' via Vine, de nieuwe video-app van Twitter voor filmpjes korter dan zes seconden. Eerder toonde ze tijdens Coachella en Saturday Night Life al een fragment van het nummer 'Get Lucky'. Samen met de tracklist, gooide de groep ook een interview met Pharrell Williams online. Het is het vierde interview in 'The Collaborators'-reeks, waarin gastmuzikanten op het album praten over hun ervaringen met 'de robots'. Pharrell werd voorgegaan door de legendarisch Italiaanse producer Giorgio Moroder, Amerikaans producer Todd Edwards en Chic-gitarist Nile Rodgers. Andere bekenden helpers zijn Chilly Gonzales, Panda Bear, DJ Falcon, Strokes-zanger Julian Casablancas en Paul Williams. 'Random Access Memories' wordt het vierde album van Daft Punk, de soundtrack van 'Tron: Legacy' niet meegerekend. De Franse levende legendes werken al drie jaar lang in het grootste geheim aan de plaat. Eigenzinnig als de band is, zal Daft Punk het album voorstellen op een landbouwbeurs in het Australische Wee Waa op 21 mei. (XVdL) Tracklist 1. 'Give Life Back to Music' (featuring Nile Rodgers) 2. 'The Game of Love' 3. 'Giorgio by Moroder' (featuring Giorgio Moroder) 4. 'Within' (featuring Chilly Gonzales) 5. 'Instant Crush' (featuring Julian Casablancas) 6. 'Lose Yourself to Dance' (featuring Pharrell Williams and Nile Rodgers) 7. 'Touch' (featuring Paul Williams) 8. 'Get Lucky' (featuring Pharrell Williams and Nile Rodgers) 9. 'Beyond' 10. 'Motherhood' 11. 'Fragments of Time' (featuring Todd Edwards) 12. 'Doin' It Right' (featuring Panda Bear) 13. 'Contact' (featuring DJ Falcon)