"Met White Lies haalt Crammerock één van de populairste bands uit de internationale rockscene in huis", aldus Robin Tulkens en Geert Robbrecht van Crammerock. "Vlak voor ze de studio induiken voor de opnames van hun derde langspeler, spelen ze er hun enige zomerconcert op Vlaamse bodem." Crammerock strikte ook Etienne De Crécy, sinds zijn hit "Super Discount" uit 1996 beschouwd als dé grondlegger van de Franse house.

Ook hiphop-icoon Grandmaster Flash doet het festival in Stekene aan. In de komende weken worden nog een 25-tal namen aangekondigd, naast eerder voorgestelde groepen zoals onder meer Arsenal, Triggerfinger, De Mens, Compact Disk Dummies, Ozark Henry, Merdan Taplak, Mumbai Science, Safi & Spreej. Tickets zijn vanaf vrijdag te koop via de website en in alle Free Record Shop-filialen in de Benelux. Het festival was de voorbije drie jaar op voorhand uitverkocht. (Belga/RDM)

"Met White Lies haalt Crammerock één van de populairste bands uit de internationale rockscene in huis", aldus Robin Tulkens en Geert Robbrecht van Crammerock. "Vlak voor ze de studio induiken voor de opnames van hun derde langspeler, spelen ze er hun enige zomerconcert op Vlaamse bodem." Crammerock strikte ook Etienne De Crécy, sinds zijn hit "Super Discount" uit 1996 beschouwd als dé grondlegger van de Franse house. Ook hiphop-icoon Grandmaster Flash doet het festival in Stekene aan. In de komende weken worden nog een 25-tal namen aangekondigd, naast eerder voorgestelde groepen zoals onder meer Arsenal, Triggerfinger, De Mens, Compact Disk Dummies, Ozark Henry, Merdan Taplak, Mumbai Science, Safi & Spreej. Tickets zijn vanaf vrijdag te koop via de website en in alle Free Record Shop-filialen in de Benelux. Het festival was de voorbije drie jaar op voorhand uitverkocht. (Belga/RDM)