Bassist Pete Wentz bevestigde via Twitter de samenwerking met beide artiesten. Eerder gaf hij al hints door de fans te laten raden welke blonde zangeres ze gestrikt hadden voor hun nieuwe plaat. Twitteraars gokten onder andere op Miley Cyrus, Pink en Madonna. Wentz schepte duidelijkheid met zijn tweet: "It's Courtney, bitch." Daarnaast gaf hij ook een zes seconden durende video vrij van de blonde zangeres. Het zou gaan om een fragment van de song waaraan Love meewerkte.

Remix Ook Elton John, die onlangs een concert afgelastte omwille van medische redenen, krijgt een plaatsje op het nieuwe Fall Out Boy-album. Frontman Patrick Stump tweette een foto van zichzelf samen met de rocklegende in de studio. Daarbij stond de hashtag #saverockandroll, de titel van de nieuwe plaat.

De band gaf eerder ook al hints dat er een samenwerking met rapper 2 Chainz op het programma zou staan. Hij verscheen in de videoclip van de single 'My Songs Know What You Did In The Dark (Light Em Up)', die begin februari verscheen. Er gaan geruchten de ronde dat de hiphopper zou meewerken aan een remix van het nummer. Onlangs stond hij ook samen met Fall Out Boy op het podium tijdens een concert.

Pukkelpop

De groep liet hun fans een hele tijd wachten op nieuw materiaal. 'Save Rock and Roll' is het eerste album sinds 'Folie à Deux', dat in 2008 verscheen. Een jaar later kondigde Fall Out Boy aan dat ze een rustpauze zouden nemen. Na een aantal jaren windstilte, waarin de bandleden met hun eigen projecten bezig waren, is de groep nu weer helemaal terug.

Er staat een tour gepland, die ook Europa zal aandoen, en op 15 augustus staat Fall Out Boy op de Pukkelpopweide in Hasselt. (CS)

Bassist Pete Wentz bevestigde via Twitter de samenwerking met beide artiesten. Eerder gaf hij al hints door de fans te laten raden welke blonde zangeres ze gestrikt hadden voor hun nieuwe plaat. Twitteraars gokten onder andere op Miley Cyrus, Pink en Madonna. Wentz schepte duidelijkheid met zijn tweet: "It's Courtney, bitch." Daarnaast gaf hij ook een zes seconden durende video vrij van de blonde zangeres. Het zou gaan om een fragment van de song waaraan Love meewerkte. Remix Ook Elton John, die onlangs een concert afgelastte omwille van medische redenen, krijgt een plaatsje op het nieuwe Fall Out Boy-album. Frontman Patrick Stump tweette een foto van zichzelf samen met de rocklegende in de studio. Daarbij stond de hashtag #saverockandroll, de titel van de nieuwe plaat. De band gaf eerder ook al hints dat er een samenwerking met rapper 2 Chainz op het programma zou staan. Hij verscheen in de videoclip van de single 'My Songs Know What You Did In The Dark (Light Em Up)', die begin februari verscheen. Er gaan geruchten de ronde dat de hiphopper zou meewerken aan een remix van het nummer. Onlangs stond hij ook samen met Fall Out Boy op het podium tijdens een concert. Pukkelpop De groep liet hun fans een hele tijd wachten op nieuw materiaal. 'Save Rock and Roll' is het eerste album sinds 'Folie à Deux', dat in 2008 verscheen. Een jaar later kondigde Fall Out Boy aan dat ze een rustpauze zouden nemen. Na een aantal jaren windstilte, waarin de bandleden met hun eigen projecten bezig waren, is de groep nu weer helemaal terug. Er staat een tour gepland, die ook Europa zal aandoen, en op 15 augustus staat Fall Out Boy op de Pukkelpopweide in Hasselt. (CS)