Brussels burgemeester Yvan Mayeur (PS) en de organisatoren maakten het nieuws bekend nadat de Brusselse gemeenteraad de locatie donderdagochtend had goedgekeurd.. Tour&Taxis was jarenlang de vaste locatie van Couleur Café, maar door de vele werven beschouwde de organisatie die niet langer als geschikt.

Zelf stelden ze voor om naar het Ossegempark in Laken te trekken, maar daar was Mayeur niet voor de vinden. Zelf pleitte hij voor het Jubelpark, maar daar was Etterbeeks burgemeester Vincent De Wolf (MR) dan weer tegen.

Wanneer Couleur Café plaatsvindt volgend jaar, is nog niet bekend. 2016 was met 52.000 bezoekers een mindere editie door het slechte weer, de terreurcrisis en het EK voetbal. (BELGA/JVL)

Brussels burgemeester Yvan Mayeur (PS) en de organisatoren maakten het nieuws bekend nadat de Brusselse gemeenteraad de locatie donderdagochtend had goedgekeurd.. Tour&Taxis was jarenlang de vaste locatie van Couleur Café, maar door de vele werven beschouwde de organisatie die niet langer als geschikt.Zelf stelden ze voor om naar het Ossegempark in Laken te trekken, maar daar was Mayeur niet voor de vinden. Zelf pleitte hij voor het Jubelpark, maar daar was Etterbeeks burgemeester Vincent De Wolf (MR) dan weer tegen.Wanneer Couleur Café plaatsvindt volgend jaar, is nog niet bekend. 2016 was met 52.000 bezoekers een mindere editie door het slechte weer, de terreurcrisis en het EK voetbal. (BELGA/JVL)