Couleur Café vindt plaats van 28 tot en met 30 juni 2019.

Voor Goran Bregovic is het de tweede keer dat hij neerstrijkt op Couleur Café, na een eerste passage in 2016. De Balkansensatie moet opnieuw voor een onstuimig feestje zorgen met zijn hits 'Gas, Gas, Gas' en 'Bella Ciao'.

De Zuid-Afrikanen van BCUC zetten het feest voort met een psychedelische mix van afro, punk, hiphop en funk.

De hiphopfans kunnen alvast niet klagen bij de bekendmaking van de eerste namen. De Brusselse rapscene is meteen goed vertegenwoordigd met de rauwe beats van ISHA en voor het duo van straatpoëet Veence Hanao en topproducer Le Motel wordt het een thuismatch.

Tickets voor Couleur Café zijn al online te koop aan een voordelig Early Bird-tarief.

Couleur Café vindt plaats van 28 tot en met 30 juni 2019.Voor Goran Bregovic is het de tweede keer dat hij neerstrijkt op Couleur Café, na een eerste passage in 2016. De Balkansensatie moet opnieuw voor een onstuimig feestje zorgen met zijn hits 'Gas, Gas, Gas' en 'Bella Ciao'. De Zuid-Afrikanen van BCUC zetten het feest voort met een psychedelische mix van afro, punk, hiphop en funk. De hiphopfans kunnen alvast niet klagen bij de bekendmaking van de eerste namen. De Brusselse rapscene is meteen goed vertegenwoordigd met de rauwe beats van ISHA en voor het duo van straatpoëet Veence Hanao en topproducer Le Motel wordt het een thuismatch. Tickets voor Couleur Café zijn al online te koop aan een voordelig Early Bird-tarief.