Ronnie Flex met zijn Deuxperience Band, LeFtO, Patrice en Fatima. Dat zijn de vier namen waarmee het Brusselse festival Couleur Café zijn affiche compleet maakt. Nu de line-up af is, heeft de organisatie ook het tijdschema bekendgemaakt. Eerder werden al een boel kleppers als The Roots, Toots & The Maytals, Coely en Lianne La Havas aangekondigd.

Couleur Café vindt plaats van 30 juni tot en met 2 juli. Sinds dit jaar heeft het festival een nieuwe locatie: het Ossegempark, in de schaduw van het Atomium. Daarvoor was Tour&Taxis de vaste uitvalsbasis. Info en tickets voor het festival vind je hier.

Alle fijne festivalupdates van de zomer:

.

Ronnie Flex met zijn Deuxperience Band, LeFtO, Patrice en Fatima. Dat zijn de vier namen waarmee het Brusselse festival Couleur Café zijn affiche compleet maakt. Nu de line-up af is, heeft de organisatie ook het tijdschema bekendgemaakt. Eerder werden al een boel kleppers als The Roots, Toots & The Maytals, Coely en Lianne La Havas aangekondigd.Couleur Café vindt plaats van 30 juni tot en met 2 juli. Sinds dit jaar heeft het festival een nieuwe locatie: het Ossegempark, in de schaduw van het Atomium. Daarvoor was Tour&Taxis de vaste uitvalsbasis. Info en tickets voor het festival vind je hier..