Na een samenwerking van dertien jaar verlaat contrabassist, kernlid en songschrijver Nicolas Rombouts Dez Mona. De Belgische band met zanger Gregory Frateur houdt echter niet op te bestaan. Hannes d'Hoine neemt de fakkel over van Rombouts voor de komende clubconcerten en festivals.

'We zullen de pracht die we jarenlang samen hebben mogen creëren nooit vergeten', klinkt het in een Facebookbericht van Dez Mona.

Dear friends of Dez Mona, (scroll down for message in Dutch or French)After thirteen beautiful and intense years...

Geplaatst door Dez Mona op dinsdag 1 maart 2016

De groep die gekend staat voor zijn mix van onder meer jazz en gospel werd opgericht in 2003. Dez Mona's laatste album 'Origin' dateert van 2015.

(JL)

Na een samenwerking van dertien jaar verlaat contrabassist, kernlid en songschrijver Nicolas Rombouts Dez Mona. De Belgische band met zanger Gregory Frateur houdt echter niet op te bestaan. Hannes d'Hoine neemt de fakkel over van Rombouts voor de komende clubconcerten en festivals.'We zullen de pracht die we jarenlang samen hebben mogen creëren nooit vergeten', klinkt het in een Facebookbericht van Dez Mona. De groep die gekend staat voor zijn mix van onder meer jazz en gospel werd opgericht in 2003. Dez Mona's laatste album 'Origin' dateert van 2015. (JL)