The Barn startte zaterdag met een streep soul en blues. De songs en de onweerstaanbare charme van "boy next door" Michael Kiwanuka werkten verfrissend op het toch al redelijk vermoeide Werchterpubliek.
PLUS
Michael Kiwanuka is meer dan die doorleefde soulstem. De naturel waarmee Kiwanuka op het podium staat is minstens even indrukwekkend. Zeven maanden geleden zagen we hem nog in de Gentse Charlatan, maar ook de zoveel grotere Barn van Rock Werchter pakte hij in met niet meer dan een glimlach. Zichtbaar moeiteloos jamde hij er met zijn band op los. Die jongen hééft het.

MIN
Kiwanuka had tien minuten de tijd nodig om op toerental te geraken.

HET YOUTUBEMOMENT
'Tell Me A Tale' werd verlengd met een fantastische jamsessie.

SETLIST
You'll Give / Bones / Tell Me a Tale / May This Be Love / I'm Getting Ready / Always Waiting / Home Again / If You'd Dare / I'll Get Along

(JVP)

The Barn startte zaterdag met een streep soul en blues. De songs en de onweerstaanbare charme van "boy next door" Michael Kiwanuka werkten verfrissend op het toch al redelijk vermoeide Werchterpubliek. PLUS Michael Kiwanuka is meer dan die doorleefde soulstem. De naturel waarmee Kiwanuka op het podium staat is minstens even indrukwekkend. Zeven maanden geleden zagen we hem nog in de Gentse Charlatan, maar ook de zoveel grotere Barn van Rock Werchter pakte hij in met niet meer dan een glimlach. Zichtbaar moeiteloos jamde hij er met zijn band op los. Die jongen hééft het. MIN Kiwanuka had tien minuten de tijd nodig om op toerental te geraken. HET YOUTUBEMOMENT 'Tell Me A Tale' werd verlengd met een fantastische jamsessie. SETLIST You'll Give / Bones / Tell Me a Tale / May This Be Love / I'm Getting Ready / Always Waiting / Home Again / If You'd Dare / I'll Get Along (JVP)