Muziekfans die de komende editie van Rock Werchter willen meepikken moeten zich reppen. De dagtickets voor donderdag 3 juli en die voor zaterdag 5 juli waren al een tijdje uitverkocht. Nu meldt de organisatie dat ook alle beschikbare combitickets een koper hebben gevonden. Dat waren er 67.000 in totaal, geldig voor de vier festivaldagen. Voorlopig zijn enkel nog kaartjes voor vrijdag en de slotdag verkrijgbaar.

Wie nog twijfelt: vrijdag is Arctic Monkeys headliner. Verder staan die dag ook onder andere Ellie Goulding, Major Lazer en 'BBC Sound of 2014'-winnaar George Ezra op het programma. Zondag mogen Interpol, Foals, MGMT, Franz Ferdinand, Birdy en Metronomy een feestje bouwen. Stromae en Kings Of Leon zijn de festivalafsluiters. (DB)

Muziekfans die de komende editie van Rock Werchter willen meepikken moeten zich reppen. De dagtickets voor donderdag 3 juli en die voor zaterdag 5 juli waren al een tijdje uitverkocht. Nu meldt de organisatie dat ook alle beschikbare combitickets een koper hebben gevonden. Dat waren er 67.000 in totaal, geldig voor de vier festivaldagen. Voorlopig zijn enkel nog kaartjes voor vrijdag en de slotdag verkrijgbaar.Wie nog twijfelt: vrijdag is Arctic Monkeys headliner. Verder staan die dag ook onder andere Ellie Goulding, Major Lazer en 'BBC Sound of 2014'-winnaar George Ezra op het programma. Zondag mogen Interpol, Foals, MGMT, Franz Ferdinand, Birdy en Metronomy een feestje bouwen. Stromae en Kings Of Leon zijn de festivalafsluiters. (DB)