De organisatoren van het muziekfestival Pukkelpop, dat van 15 tot 17 augustus plaatsvindt in Kiewit (Hasselt), laten weten dat de combitickets voor de drie dagen uitverkocht zijn. Er resten alleen nog dagkaartjes voor vrijdag 16 en zaterdag 11 augustus aan 89 euro per stuk.

Pukkelpop mag stilaan het bordje "uitverkocht" van onder het stof halen. Na de dagtickets voor donderdag 15 augustus, zijn nu ook alle officiële combitickets de deur uit. Alleen voor vrijdag 16 augustus (met o.a. The Prodigy en Neil Young op de affiche) en zaterdag 17 augustus (met o.a. The XX en Franz Ferdinand) zijn er nog tickets te verkrijgen.

Er wordt via de website wel een omruilservice opgezet, waardoor er toch nog enkele combitickets en kaartjes voor donderdag op de markt zullen komen. (Belga/DB)

De organisatoren van het muziekfestival Pukkelpop, dat van 15 tot 17 augustus plaatsvindt in Kiewit (Hasselt), laten weten dat de combitickets voor de drie dagen uitverkocht zijn. Er resten alleen nog dagkaartjes voor vrijdag 16 en zaterdag 11 augustus aan 89 euro per stuk. Pukkelpop mag stilaan het bordje "uitverkocht" van onder het stof halen. Na de dagtickets voor donderdag 15 augustus, zijn nu ook alle officiële combitickets de deur uit. Alleen voor vrijdag 16 augustus (met o.a. The Prodigy en Neil Young op de affiche) en zaterdag 17 augustus (met o.a. The XX en Franz Ferdinand) zijn er nog tickets te verkrijgen. Er wordt via de website wel een omruilservice opgezet, waardoor er toch nog enkele combitickets en kaartjes voor donderdag op de markt zullen komen. (Belga/DB)