Wie de drie dagen van het Pukkelpopfestival in Hasselt in zijn agenda had aangekruist, maar nog geen combiticket heeft gekocht, is eraan voor de moeite.

De organisatie meldt dat alle combitickets de deur uit zijn. "Om het comfort en de veiligheid op het terrein en op de camping te garanderen worden er enkel nog dagtickets verkocht", meldt het festival.

Maar ook de dagtickets gaan als zoete broodjes over de toog, waarschuwt de organisatie nog.

Pukkelpop vindt plaats van 14 tot 16 augustus. Headliners zijn onder meer Editors, The National, Outkast en Queens of the Stone Age. Ook Balthazar, Jake Bugg, Portishead, Royksopp en Snoop Dogg zijn van de partij. (Belga/MS)

Wie de drie dagen van het Pukkelpopfestival in Hasselt in zijn agenda had aangekruist, maar nog geen combiticket heeft gekocht, is eraan voor de moeite. De organisatie meldt dat alle combitickets de deur uit zijn. "Om het comfort en de veiligheid op het terrein en op de camping te garanderen worden er enkel nog dagtickets verkocht", meldt het festival. Maar ook de dagtickets gaan als zoete broodjes over de toog, waarschuwt de organisatie nog. Pukkelpop vindt plaats van 14 tot 16 augustus. Headliners zijn onder meer Editors, The National, Outkast en Queens of the Stone Age. Ook Balthazar, Jake Bugg, Portishead, Royksopp en Snoop Dogg zijn van de partij. (Belga/MS)