Chris Martin, frontman van Coldplay, kan zijn blijdschap moeilijk onder stoelen of banken steken. Hij had een samenwerking met Rihanna al in zijn hoofd wanneer hij het nummer schreef, maar kan blijkbaar amper geloven dat de jonge zangeres effectief toezegde.

Martin heeft geen schrik voor de reacties van zijn fans. "Het nummer met Rihanna is mijn persoonlijke favoriet. Toen het nummer uit mijn pen rolde, leek het vanzelfsprekend dat Rihanna het zou zingen. Ik denk dat we, op dit moment van onze carrière, niets te verliezen hebben. We proberen nieuwe dingen uit en trachten de grenzen tussen de muziekgenres te vervagen", aldus Chris Martin.

Mylo Xyloto is vanaf 24 oktober te koop in de platenwinkel.

Chris Martin, frontman van Coldplay, kan zijn blijdschap moeilijk onder stoelen of banken steken. Hij had een samenwerking met Rihanna al in zijn hoofd wanneer hij het nummer schreef, maar kan blijkbaar amper geloven dat de jonge zangeres effectief toezegde. Martin heeft geen schrik voor de reacties van zijn fans. "Het nummer met Rihanna is mijn persoonlijke favoriet. Toen het nummer uit mijn pen rolde, leek het vanzelfsprekend dat Rihanna het zou zingen. Ik denk dat we, op dit moment van onze carrière, niets te verliezen hebben. We proberen nieuwe dingen uit en trachten de grenzen tussen de muziekgenres te vervagen", aldus Chris Martin. Mylo Xyloto is vanaf 24 oktober te koop in de platenwinkel.