Na Kings of Leon en The Chemical Brothers hebben ook Coldplay en Iron Maiden hun komst naar de editie 2011 van Rock Werchter (van 30 juni tot en met 3 juli) bevestigd.

De Britse band Coldplay zal op zaterdag 2 juli optreden op het festivalterrein Werchter, metalband Iron Maiden is coheadliner op zondag 3 juli. De organisatoren maakten eerder al bekend dat The Chemical Brothers de afsluitende dance-act is op donderdag 30 juni, en Kings of Leon afsluiter op het hoofdpodium op vrijdag 1 juli.

Tickets kosten dit jaar 76 euro voor een dag of 195 euro voor het hele festival. De ticketverkoop voor Rock Werchter 2011 start op zaterdag 4 december vanaf 9 uur.

Na Kings of Leon en The Chemical Brothers hebben ook Coldplay en Iron Maiden hun komst naar de editie 2011 van Rock Werchter (van 30 juni tot en met 3 juli) bevestigd.De Britse band Coldplay zal op zaterdag 2 juli optreden op het festivalterrein Werchter, metalband Iron Maiden is coheadliner op zondag 3 juli. De organisatoren maakten eerder al bekend dat The Chemical Brothers de afsluitende dance-act is op donderdag 30 juni, en Kings of Leon afsluiter op het hoofdpodium op vrijdag 1 juli. Tickets kosten dit jaar 76 euro voor een dag of 195 euro voor het hele festival. De ticketverkoop voor Rock Werchter 2011 start op zaterdag 4 december vanaf 9 uur.