Coely Mbueno - roots in Congo, hoofd in New York - is de festivals aan het veroveren met de wervelende hiphop, soul en r&b uit haar debuut Different Waters (2017). Onder meer Rock Werchter en Couleur Café gingen al voor de bijl, vandaag moet het Cactusfestival in Brugge eraan geloven.

En u hoeft niks te missen van haar uitje naar het Minnewaterpark, want vandaag palmt het 23-jarige 'Antwerpse antwoord op Beyoncé' een dag lang de Instagrampagina van Knack Focus in, en neemt ze je mee voor, achter, naast en op het podium van Cactus via posts en stories. Check it out!

Coely Mbueno - roots in Congo, hoofd in New York - is de festivals aan het veroveren met de wervelende hiphop, soul en r&b uit haar debuut Different Waters (2017). Onder meer Rock Werchter en Couleur Café gingen al voor de bijl, vandaag moet het Cactusfestival in Brugge eraan geloven.En u hoeft niks te missen van haar uitje naar het Minnewaterpark, want vandaag palmt het 23-jarige 'Antwerpse antwoord op Beyoncé' een dag lang de Instagrampagina van Knack Focus in, en neemt ze je mee voor, achter, naast en op het podium van Cactus via posts en stories. Check it out!