De kierewiete zussen Sierra en Bianca Casady, ofte CocoRosie, hebben een nieuw nummer uitgebracht. De single, getiteld 'Gravedigress', is de eerste uit hun vijfde plaat 'Tales From A Grass Window', die op 27 mei in de winkel zal liggen.

Het nummer wordt gedragen door een fictieve conversatie tussen een achtergelaten kind en een verstoten oude vrouw (de Gravediggress). Bianca de rol van het kind op zich en Sierra vertolkt met haar schorre stem de oude vrouw. Op de achtergrond hoor je een Timbaland-achtige beat.

De zusjes Casady richtten CocoRosie in 2003 op en resideren in Parijs. Hun sound, met invloeden van Devendra Banhart en Anthony and the Johnsons, wordt vaak omschreven als indie en avant-folk. Het is van 2010 en 'Grey Oceans' geleden dat het duo nog eens een album uitbracht.

Op 26 mei concerteert CocoRosie in Cirque Royale. (XVdL)Cocorosie - Gravediggress

De kierewiete zussen Sierra en Bianca Casady, ofte CocoRosie, hebben een nieuw nummer uitgebracht. De single, getiteld 'Gravedigress', is de eerste uit hun vijfde plaat 'Tales From A Grass Window', die op 27 mei in de winkel zal liggen. Het nummer wordt gedragen door een fictieve conversatie tussen een achtergelaten kind en een verstoten oude vrouw (de Gravediggress). Bianca de rol van het kind op zich en Sierra vertolkt met haar schorre stem de oude vrouw. Op de achtergrond hoor je een Timbaland-achtige beat. De zusjes Casady richtten CocoRosie in 2003 op en resideren in Parijs. Hun sound, met invloeden van Devendra Banhart en Anthony and the Johnsons, wordt vaak omschreven als indie en avant-folk. Het is van 2010 en 'Grey Oceans' geleden dat het duo nog eens een album uitbracht. Op 26 mei concerteert CocoRosie in Cirque Royale. (XVdL)Cocorosie - Gravediggress