Het dubbelfestival Coachella in Indio in Californië, dat elk jaar 180.000 muziekliefhebbers lokt, vindt plaats van 15 tot en met 17 april en van 22 tot en met 24 april. De headliners zijn LCD Soundsystem, Calvin Harris en Guns 'N Roses. Het zal de eerste keer zijn in meer dan 20 jaar tijd dat Axl Rose en Slash, de zanger en de gitarist van Guns N' Roses, samen op een podium staan.

Andere namen op de affiche zijn Ellie Goulding, Sia, Ice Cube, Underworld, Beach House, Major Lazer, Sufjan Stevens, CHVRCHES en Of Monsters and Men, en ook de Belgen 2manydj's en Lost Frequencies passeren de revue.

US-COACHELLA MUSIC FESTIVAL

  • archive image 1 US-COACHELLA MUSIC FESTIVAL US-COACHELLA MUSIC FESTIVAL
Het dubbelfestival Coachella in Indio in Californië, dat elk jaar 180.000 muziekliefhebbers lokt, vindt plaats van 15 tot en met 17 april en van 22 tot en met 24 april. De headliners zijn LCD Soundsystem, Calvin Harris en Guns 'N Roses. Het zal de eerste keer zijn in meer dan 20 jaar tijd dat Axl Rose en Slash, de zanger en de gitarist van Guns N' Roses, samen op een podium staan. Andere namen op de affiche zijn Ellie Goulding, Sia, Ice Cube, Underworld, Beach House, Major Lazer, Sufjan Stevens, CHVRCHES en Of Monsters and Men, en ook de Belgen 2manydj's en Lost Frequencies passeren de revue. US-COACHELLA MUSIC FESTIVAL