Queens Of The Stone Age staat op 8 mei in Club 69, in Café Corsari in het Antwerpse Zuiderpershuis. '...Like Clockwork', het langverwachte album van de stonerrockformatie komt pas uit in juni, maar geen mens die er aan twijfelt dat een pak nieuwe nummers de revue zullen passeren.

De exclusieve locatie ontvangt naar goede gewoonte slechts 69 duo's. Alle tickets voor het concert worden op 6 mei door Studio Brussel verloot onder de luisteraars.

'My God Is The Sun' is de eerste single uit het nieuwe werk van Josh Homme en co. Onder meer Alex Turner (Arctic Monkeys), Dave Grohl, Nick Oliveri, Trent Reznor (Nine Inch Nails), Mark Lanegan, Jake Shears (The Scissor Sisters), James Lavelle (UNKLE) en Elton John werkten mee aan de opvolger van 'Era Vulgaris' uit 2007. Jon Theodore, ex-The Mars Volta, is de drummer van dienst tijdens de QOTSA-tournee. (DB)

Queens Of The Stone Age staat op 8 mei in Club 69, in Café Corsari in het Antwerpse Zuiderpershuis. '...Like Clockwork', het langverwachte album van de stonerrockformatie komt pas uit in juni, maar geen mens die er aan twijfelt dat een pak nieuwe nummers de revue zullen passeren. De exclusieve locatie ontvangt naar goede gewoonte slechts 69 duo's. Alle tickets voor het concert worden op 6 mei door Studio Brussel verloot onder de luisteraars. 'My God Is The Sun' is de eerste single uit het nieuwe werk van Josh Homme en co. Onder meer Alex Turner (Arctic Monkeys), Dave Grohl, Nick Oliveri, Trent Reznor (Nine Inch Nails), Mark Lanegan, Jake Shears (The Scissor Sisters), James Lavelle (UNKLE) en Elton John werkten mee aan de opvolger van 'Era Vulgaris' uit 2007. Jon Theodore, ex-The Mars Volta, is de drummer van dienst tijdens de QOTSA-tournee. (DB)