Vorig jaar werd Jónsi's song 'Sticks and Stones' - ook terug te vinden op zijn recentelijk verschenen live-album 'Go Live' - gebruikt voor de soundtrack bij 'How To Train Your Dragon', een animatiefilm van Dreamworks. De makers van die film hebben nu een videoclip bij dat nummer gemaakt: een compilatie van beelden uit 'How To Train Your Dragon'.

Bekijk hem hier:

'How To Train Your Dragon' is een komische animatieprent van Dean Deblois en Chris Sanders, die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Cressida Cowell. Hij vertelt het verhaal van Hikkie (gespeeld door Jay Baruchel), een Vikingjongen die krijger wil worden en daarvoor draken zal moeten bevechten. Maar op een gegeven moment krijgt hij sympathie voor een gewonde draak, en wordt zijn wereld op zijn kop gezet.

Michael Ilegems

Vorig jaar werd Jónsi's song 'Sticks and Stones' - ook terug te vinden op zijn recentelijk verschenen live-album 'Go Live' - gebruikt voor de soundtrack bij 'How To Train Your Dragon', een animatiefilm van Dreamworks. De makers van die film hebben nu een videoclip bij dat nummer gemaakt: een compilatie van beelden uit 'How To Train Your Dragon'. Bekijk hem hier: 'How To Train Your Dragon' is een komische animatieprent van Dean Deblois en Chris Sanders, die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Cressida Cowell. Hij vertelt het verhaal van Hikkie (gespeeld door Jay Baruchel), een Vikingjongen die krijger wil worden en daarvoor draken zal moeten bevechten. Maar op een gegeven moment krijgt hij sympathie voor een gewonde draak, en wordt zijn wereld op zijn kop gezet. Michael Ilegems