De eerste officiële Daft Punk-clip in vier jaar tijd is een feit. De video bij het nummer 'Derezzed' - dat deel uit maakt van de soundtrack die het Franse duo speciaal voor de futuristische Disney-film 'TRON: Legacy' componeerde - roept zowel de sfeer van de originele 'TRON'-film uit 1982 op, als die van de gloednieuwe versie.

In de intro van de clip zijn Daft Punk-leden Thomas en Guy-Manuel - uiteraard in robotpak - te zien. Ze gooien een geldmuntje in een oude arcadekast en spelen vervolgens het zogenaamde 'Derezzed'-game, uiteraard op de tonen van het gelijknamige nummer. Op het einde van de clip duikt ook 'TRON: Legacy'-actrice Olivia Wilde op.

Daft Punk - Derezzed

Geüpload door daftpunkmexico. - Muziek video's, interviews met artiesten, concerten en meer.

'TRON: Legacy' is vanaf 19 januari te zien in de bioscoop.

Michael Ilegems

De eerste officiële Daft Punk-clip in vier jaar tijd is een feit. De video bij het nummer 'Derezzed' - dat deel uit maakt van de soundtrack die het Franse duo speciaal voor de futuristische Disney-film 'TRON: Legacy' componeerde - roept zowel de sfeer van de originele 'TRON'-film uit 1982 op, als die van de gloednieuwe versie. In de intro van de clip zijn Daft Punk-leden Thomas en Guy-Manuel - uiteraard in robotpak - te zien. Ze gooien een geldmuntje in een oude arcadekast en spelen vervolgens het zogenaamde 'Derezzed'-game, uiteraard op de tonen van het gelijknamige nummer. Op het einde van de clip duikt ook 'TRON: Legacy'-actrice Olivia Wilde op.Daft Punk - DerezzedGeüpload door daftpunkmexico. - Muziek video's, interviews met artiesten, concerten en meer. 'TRON: Legacy' is vanaf 19 januari te zien in de bioscoop. Michael Ilegems