Jill Scott - He Loves Me (2000)Een prachtig liefdesliedje, en misschien wel de meest accurate, intieme en passionele beschrijving van hoe het is om bemind te worden door een man.

Mary J. Blige - PMS (2001)

Herkenbaar voor elke vrouw! Mary kanaliseert moeiteloos en met een voor haar karakteristieke stijl de frustraties ten aanzien van deze onvermijdelijke kwaal.

Laura Marling - Night After Night (2011)

Wie zegt dat folk geen soul kan zijn? Een hartverscheurende en intense song, gezongen met diepe droefenis. Héél mooi.

India.Arie - Brown Skin (2001)Een pittige kijk op lust en liefde, gezongen met een zijdezachte, raspige stem. Een song die het hart én de heupen in beweging zet.

Nina Simone - Funkier than a Mosquitoes Tweeter (1974)Nina dwingt altijd respect af, zeker wanneer ze een onweerstaanbare groove neerzet die overloopt van attitude, plagerig ingehouden en kwaad tegelijk.

Peggy Lee - Black Coffee (1956)

Een knagende, fluisterende en weelderige performance van een klassieker waar veel vrouwen zich in herkennen. Peggy's stem is betoverend én oprecht. Eén van mijn favoriete songs ooit.

Lauryn Hill - Ex-Factor (1998)Hier kan ik altijd en overal naar luisteren. Pure perfectie. Punt.

Erykah Badu - Bag Lady (2000) Ik hou heel erg van het ritme en het klankenpalet. Erykahs melodieën vloeien over de muziek alsof haar stem een penseelstreek over nat canvas is.

Little Dragon - Constant Surprises (2007)

Een recente favoriet. Verbluffende melodieën en zanglijnen tegen een simpele maar toch kleurrijke achtergrond.

Aretha Franklin - A Deeper Love (1993) Ik zou hier elk nummer uit de film Sister Act 2 kunnen opsommen. Die soundtrack was als kind een grote invloed op mijn muziekbelevenis en heeft me geïnspireerd om lid te worden van een koor.

Jill Scott - He Loves Me (2000)Een prachtig liefdesliedje, en misschien wel de meest accurate, intieme en passionele beschrijving van hoe het is om bemind te worden door een man. Mary J. Blige - PMS (2001) Herkenbaar voor elke vrouw! Mary kanaliseert moeiteloos en met een voor haar karakteristieke stijl de frustraties ten aanzien van deze onvermijdelijke kwaal. Laura Marling - Night After Night (2011) Wie zegt dat folk geen soul kan zijn? Een hartverscheurende en intense song, gezongen met diepe droefenis. Héél mooi. India.Arie - Brown Skin (2001)Een pittige kijk op lust en liefde, gezongen met een zijdezachte, raspige stem. Een song die het hart én de heupen in beweging zet. Nina Simone - Funkier than a Mosquitoes Tweeter (1974)Nina dwingt altijd respect af, zeker wanneer ze een onweerstaanbare groove neerzet die overloopt van attitude, plagerig ingehouden en kwaad tegelijk. Peggy Lee - Black Coffee (1956) Een knagende, fluisterende en weelderige performance van een klassieker waar veel vrouwen zich in herkennen. Peggy's stem is betoverend én oprecht. Eén van mijn favoriete songs ooit. Lauryn Hill - Ex-Factor (1998)Hier kan ik altijd en overal naar luisteren. Pure perfectie. Punt. Erykah Badu - Bag Lady (2000) Ik hou heel erg van het ritme en het klankenpalet. Erykahs melodieën vloeien over de muziek alsof haar stem een penseelstreek over nat canvas is. Little Dragon - Constant Surprises (2007) Een recente favoriet. Verbluffende melodieën en zanglijnen tegen een simpele maar toch kleurrijke achtergrond. Aretha Franklin - A Deeper Love (1993) Ik zou hier elk nummer uit de film Sister Act 2 kunnen opsommen. Die soundtrack was als kind een grote invloed op mijn muziekbelevenis en heeft me geïnspireerd om lid te worden van een koor.