De sfeer in het stadscentrum was in grote mate opperbest. De deelnemende wagens bewogen zich behoedzaam door de straten van het stadscentrum. De parade ging van start om 16 uur aan Charleroi Expo en eindigde om 19 uur op dezelfde plek als waar de parade van start ging.

De politie deed een 15-tal administratieve en gerechtelijke aanhoudingen. Op de Place du Manège werd een begin van een straatgevecht de kop ingedrukt. De medische posten telden 34 interventies. In de vooravond werden vijf feestvierders wegens overmatig drankgebruik overgebracht naar het ziekenhuis. Voor de ordehandhaving werden naast teams te voet, ook hondenteams, agenten te paard en een helikopter ingezet. (Belga/LVR)

De sfeer in het stadscentrum was in grote mate opperbest. De deelnemende wagens bewogen zich behoedzaam door de straten van het stadscentrum. De parade ging van start om 16 uur aan Charleroi Expo en eindigde om 19 uur op dezelfde plek als waar de parade van start ging. De politie deed een 15-tal administratieve en gerechtelijke aanhoudingen. Op de Place du Manège werd een begin van een straatgevecht de kop ingedrukt. De medische posten telden 34 interventies. In de vooravond werden vijf feestvierders wegens overmatig drankgebruik overgebracht naar het ziekenhuis. Voor de ordehandhaving werden naast teams te voet, ook hondenteams, agenten te paard en een helikopter ingezet. (Belga/LVR)