Ergens zat het eraan te komen: het mystieke deuntje waarmee de HBO-serie 'Game Of Thrones' wordt ingezet, smeekte zowat om een flard electro. De Schotten dachten er blijkbaar ook zo over, wat resulteerde in een homemade video met hun intepretatie van het themalied. Ideale soundtrack voor een fantasy game, iemand?

Iain Cook, Martin Doherty en frontvrouw Lauren Mayberry werden eerder al opgemerkt toen ze in de BBC Sound Of 2013 onder de categorie 'most promising new talent' terecht kwamen. In maart volgde een eerste ep 'Recover', die catchy refreinen en energieke, opzwepende synths combineert.

Een debuutalbum komt er in de loop van 2013. En wie deze Schotten live aan het werk wil zien, kan op 10 mei terecht in de Brusselse Botanique en op 16 augustus op Pukkelpop. Voer voor fans van Robyn en The Knife. (JD)

Ergens zat het eraan te komen: het mystieke deuntje waarmee de HBO-serie 'Game Of Thrones' wordt ingezet, smeekte zowat om een flard electro. De Schotten dachten er blijkbaar ook zo over, wat resulteerde in een homemade video met hun intepretatie van het themalied. Ideale soundtrack voor een fantasy game, iemand? Iain Cook, Martin Doherty en frontvrouw Lauren Mayberry werden eerder al opgemerkt toen ze in de BBC Sound Of 2013 onder de categorie 'most promising new talent' terecht kwamen. In maart volgde een eerste ep 'Recover', die catchy refreinen en energieke, opzwepende synths combineert. Een debuutalbum komt er in de loop van 2013. En wie deze Schotten live aan het werk wil zien, kan op 10 mei terecht in de Brusselse Botanique en op 16 augustus op Pukkelpop. Voer voor fans van Robyn en The Knife. (JD)