'Do I Wanna Know' was de tweede single van het album AM van de Britse band Arctic Monkeys. Voor deze cover wordt de zangpartij van Alex Turner voor het leeuwendeel overgenomen door Lauren Mayberry. Voor het refrein valt Martin Doherty in, wat voor een soort dialoog zorgt tussen beiden.

Chvrches herinterpreteerde het nummer op hun eigen dromerige electromanier. Minder sexy dan het origineel, maar zeker een verdienstelijke poging die de kracht van Chvrches in de verf zet: hun kinetische electropopdeuntjes in combinatie met de zweverige stem van zangeres Lauren. (LP)

'Do I Wanna Know' was de tweede single van het album AM van de Britse band Arctic Monkeys. Voor deze cover wordt de zangpartij van Alex Turner voor het leeuwendeel overgenomen door Lauren Mayberry. Voor het refrein valt Martin Doherty in, wat voor een soort dialoog zorgt tussen beiden. Chvrches herinterpreteerde het nummer op hun eigen dromerige electromanier. Minder sexy dan het origineel, maar zeker een verdienstelijke poging die de kracht van Chvrches in de verf zet: hun kinetische electropopdeuntjes in combinatie met de zweverige stem van zangeres Lauren. (LP)