'Two and a half men'-acteur Charlie Sheen, die de laatste jaren vaker het nieuws haalde door zijn vele 'fratsen' dan door zijn acteerkwaliteiten, en rapper Snoop Dogg hebben hun plaatje 'Winning' op het wereldwijde web geplaatst. Rob Patterson, de voormalige gitarist van rockband Korn, schreef mee aan de wel zeer doordachte tekst van 'Winning'. 'If you're a loser, get your ** out here. Strictly for the winners', is de boodschap van het liedje.

Op amper twee uur tijd was de opnameklus geklaard. Met de bijhorende clip willen Charlie Sheen en Snoop Dogg alvast aantonen dat zij absoluut geen losers zijn. Een publiek dat uitbundig applaudisseert voor Sheen en Snoop Dogg achter de micro, meer moet u echt niet verwachten. Of misschien toch: de openingszin werd ingesproken door 'Baywatch'-actrice Carmen Electra.

Kijk en oordeel zelf.

De integrale opbrengt is voor 'Torpedos Against Tornados', een hulporganisatie voor tornadoslachtoffer uit het Amerikaanse Tuscaloosa.

N.M.

'Two and a half men'-acteur Charlie Sheen, die de laatste jaren vaker het nieuws haalde door zijn vele 'fratsen' dan door zijn acteerkwaliteiten, en rapper Snoop Dogg hebben hun plaatje 'Winning' op het wereldwijde web geplaatst. Rob Patterson, de voormalige gitarist van rockband Korn, schreef mee aan de wel zeer doordachte tekst van 'Winning'. 'If you're a loser, get your ** out here. Strictly for the winners', is de boodschap van het liedje. Op amper twee uur tijd was de opnameklus geklaard. Met de bijhorende clip willen Charlie Sheen en Snoop Dogg alvast aantonen dat zij absoluut geen losers zijn. Een publiek dat uitbundig applaudisseert voor Sheen en Snoop Dogg achter de micro, meer moet u echt niet verwachten. Of misschien toch: de openingszin werd ingesproken door 'Baywatch'-actrice Carmen Electra. Kijk en oordeel zelf. De integrale opbrengt is voor 'Torpedos Against Tornados', een hulporganisatie voor tornadoslachtoffer uit het Amerikaanse Tuscaloosa. N.M.