De organisatoren verwijzen naar de slechte wegcondities als gevolg van het natte weer. Ze roepen mensen op om te wachten met te vertrekken.

Feestivalorganisator Michael Eavis biedt woensdag zijn verontschuldigingen aan. "We vragen de bezoekers om later te komen", zegt hij. Volgens hem zijn veel mensen vroeger dan gewoonlijk naar Glastonbury afgezakt, zelfs voor de parkings en het festivalterrein open gingen. Dat gebeurde om 8 uur, maar het duurt uren voor mensen de wei op kunnen.

Het terrein zelf is erg zompig, sommige kampeerterreinen zijn al herschapen in een modderbad, aldus de BBC. Op Twitter wordt het bericht onthaald met een streepje humor.

Het festival duurt vijf dagen. Onder meer Muse, Adele en Coldplay treden er op. Er worden meer dan 100.000 festivalgangers verwacht. (Belga)

De organisatoren verwijzen naar de slechte wegcondities als gevolg van het natte weer. Ze roepen mensen op om te wachten met te vertrekken.Feestivalorganisator Michael Eavis biedt woensdag zijn verontschuldigingen aan. "We vragen de bezoekers om later te komen", zegt hij. Volgens hem zijn veel mensen vroeger dan gewoonlijk naar Glastonbury afgezakt, zelfs voor de parkings en het festivalterrein open gingen. Dat gebeurde om 8 uur, maar het duurt uren voor mensen de wei op kunnen. Het terrein zelf is erg zompig, sommige kampeerterreinen zijn al herschapen in een modderbad, aldus de BBC. Op Twitter wordt het bericht onthaald met een streepje humor.Het festival duurt vijf dagen. Onder meer Muse, Adele en Coldplay treden er op. Er worden meer dan 100.000 festivalgangers verwacht. (Belga)