Kampioen in het te laat komen opdagen is ongetwijfeld Axl Rose, frontman van Guns N' Roses, maar ook verscheidene andere artiesten zien er geen graten in om het publiek wat langer te laten wachten. Lauryn Hill slaagde er in januari nog in om haar publiek maar liefst drie uur in de kou te laten staan. Gisteren was het de beurt aan Cee Lo Green.

Cee Lo Green, die met Gnarls Barkley en ook solo hits scoorde met 'Crazy' en 'Fuck You', kwam op het Coachella festival in Californië een half uur te laat, zeer tegen de zin van de organisatoren. De zanger stak de schuld op de vertraging van zijn vliegtuig, maar daar had niemand oren naar.

Wat is de beste remedie tegen artiesten met sterallures? Daar hadden ze op Coachella wel een antwoord op klaar. De micro van de Cee Lo Green werd na 20 minuten gewoon afgesloten, waarop de zanger afdroop richting backstage. Een ideetje voor Rock Werchter misschien?

Laurens DeBlock

Kampioen in het te laat komen opdagen is ongetwijfeld Axl Rose, frontman van Guns N' Roses, maar ook verscheidene andere artiesten zien er geen graten in om het publiek wat langer te laten wachten. Lauryn Hill slaagde er in januari nog in om haar publiek maar liefst drie uur in de kou te laten staan. Gisteren was het de beurt aan Cee Lo Green. Cee Lo Green, die met Gnarls Barkley en ook solo hits scoorde met 'Crazy' en 'Fuck You', kwam op het Coachella festival in Californië een half uur te laat, zeer tegen de zin van de organisatoren. De zanger stak de schuld op de vertraging van zijn vliegtuig, maar daar had niemand oren naar. Wat is de beste remedie tegen artiesten met sterallures? Daar hadden ze op Coachella wel een antwoord op klaar. De micro van de Cee Lo Green werd na 20 minuten gewoon afgesloten, waarop de zanger afdroop richting backstage. Een ideetje voor Rock Werchter misschien? Laurens DeBlock