De uitreiking zou normaal plaatsvinden op 22 maart 2016, maar werd wegens de aanslagen uitgesteld. De tien laureaten van de Celcilia-prijzen 2015 zijn:

- Hana Blazikova met "Cantigas de Santa Maria"

- Vox Luminus met "Roland de Lassus - Biographie musicale, Vol. V"

- Correspondance Ensemble en Sophie Karthäuser onder de leiding van Sébastien Daucé met "Leçons de Ténèbres"

- Freiburger Barockorchester met "Concerto pour violon, Trio à clavier n°3

- Joyce Di Donato en Antonio Pappano met "Joyce & Tony at Wigmore Hall

- Jean Rondeau met "Imagine" (Bach)

- René Jacobs met "Die Entführung aus dem Serail" (Mozart)

- Krystian Zimerman, Berliner Philharmoniker en Simon Rattle met "Piano Concerto, Symphony no. 2" (Lutoslawski)

- Antonio Pappano met "Aida" (Verdi)

- Peter Sellars en Simon Rattle met "Passions" (Bach)

De Snepvangersprijs, die een Belgische muziekproductie prijst, en de Flageyprijs gingen allebei naar de Belgische componist Philippe Boesmans voor zijn Muntcreatie "Au Monde". Hij werd eveneens in de bloemetjes gezet voor zijn 80e verjaardag, die hij op 17 mei 2016 vierde.

De Ereprijs ging naar de Belgische musicoloog Harry Halbreich. De Prijs van de Jonge Musicus van het Jaar 2015 ging naar Jodie Devos, een Belgische sopraan die tweede werd in de Koningin Elizabethwedstrijd 2014. (Belga)

De uitreiking zou normaal plaatsvinden op 22 maart 2016, maar werd wegens de aanslagen uitgesteld. De tien laureaten van de Celcilia-prijzen 2015 zijn:- Hana Blazikova met "Cantigas de Santa Maria"- Vox Luminus met "Roland de Lassus - Biographie musicale, Vol. V"- Correspondance Ensemble en Sophie Karthäuser onder de leiding van Sébastien Daucé met "Leçons de Ténèbres"- Freiburger Barockorchester met "Concerto pour violon, Trio à clavier n°3- Joyce Di Donato en Antonio Pappano met "Joyce & Tony at Wigmore Hall- Jean Rondeau met "Imagine" (Bach)- René Jacobs met "Die Entführung aus dem Serail" (Mozart)- Krystian Zimerman, Berliner Philharmoniker en Simon Rattle met "Piano Concerto, Symphony no. 2" (Lutoslawski)- Antonio Pappano met "Aida" (Verdi) - Peter Sellars en Simon Rattle met "Passions" (Bach) De Snepvangersprijs, die een Belgische muziekproductie prijst, en de Flageyprijs gingen allebei naar de Belgische componist Philippe Boesmans voor zijn Muntcreatie "Au Monde". Hij werd eveneens in de bloemetjes gezet voor zijn 80e verjaardag, die hij op 17 mei 2016 vierde. De Ereprijs ging naar de Belgische musicoloog Harry Halbreich. De Prijs van de Jonge Musicus van het Jaar 2015 ging naar Jodie Devos, een Belgische sopraan die tweede werd in de Koningin Elizabethwedstrijd 2014. (Belga)