1. Anika - Yang Yang
Deze Britse chanteuse sloot zich twaalf dagen in een de studio op met Beak>, het zijproject van Geoff 'Portishead' Barrow. Voor de volledige vrucht is het wachten tot 25/10, deze geflipte Yoko Ono-cover belooft alvast veel goeds.

2

2. Apparat - Sayulita

De volgende DJ-Kicks-compilatie (26/10) staat op naam van het Duitse elektronicawunderkind Sascha Ring alias Apparat. Traditioneel staat daar ook één spiksplinternieuwe track op te blinken, download hem gratis via apparat-djkicks.com.

3

3. First Aid Kit - When I Grow Up

Het Zweedse zusterduo werd ooit ontdekt door hun buurvrouw, Karin Dreijer Andersson van The Knife/Fever Ray. De jonge folkdeernen zetten bij wijze van wederdienst hun melktanden in haar When I Grow Up. B-kant van de single Ghost Town.

4

4. Rustie - Beast Nite

De Schotse dubstepper Rustie kleurt net als zijn maatje en stadsgenoot Hudson Mohawke graag buiten de lijntjes. Op zijn Sunburst-EP (uit via Warp) springen de beats alle kanten uit, maar bespeuren we evengoed progrockinvloeden.

5

5. Lindstrøm & Christabelle - Lovesick (Four Tet remix)

Four Tet is on a roll! Kieran Hebden oogstte dit jaar veel lof met zijn album There Is Love In You, maar ook zijn remixes mogen er zijn. Na Caribou en The xx is het de beurt aan het ultrageile Lovesick van onze favoriete disco-Noren.

1. Anika - Yang Yang Deze Britse chanteuse sloot zich twaalf dagen in een de studio op met Beak>, het zijproject van Geoff 'Portishead' Barrow. Voor de volledige vrucht is het wachten tot 25/10, deze geflipte Yoko Ono-cover belooft alvast veel goeds. 2 2. Apparat - Sayulita De volgende DJ-Kicks-compilatie (26/10) staat op naam van het Duitse elektronicawunderkind Sascha Ring alias Apparat. Traditioneel staat daar ook één spiksplinternieuwe track op te blinken, download hem gratis via apparat-djkicks.com. 3 3. First Aid Kit - When I Grow Up Het Zweedse zusterduo werd ooit ontdekt door hun buurvrouw, Karin Dreijer Andersson van The Knife/Fever Ray. De jonge folkdeernen zetten bij wijze van wederdienst hun melktanden in haar When I Grow Up. B-kant van de single Ghost Town. 4 4. Rustie - Beast Nite De Schotse dubstepper Rustie kleurt net als zijn maatje en stadsgenoot Hudson Mohawke graag buiten de lijntjes. Op zijn Sunburst-EP (uit via Warp) springen de beats alle kanten uit, maar bespeuren we evengoed progrockinvloeden. 5 5. Lindstrøm & Christabelle - Lovesick (Four Tet remix) Four Tet is on a roll! Kieran Hebden oogstte dit jaar veel lof met zijn album There Is Love In You, maar ook zijn remixes mogen er zijn. Na Caribou en The xx is het de beurt aan het ultrageile Lovesick van onze favoriete disco-Noren.