Dat delen de organisatoren mee na het plotse overlijden van

Gorki-zanger Luc De Vos.

De MIA's werden vernoemd naar de grootste hit van Gorki, "Mia". "Uit respect voor Luc, zijn familie en vrienden schorten we de campagne rond de MIA's voor onbepaalde tijd op", klinkt het op de website van de MIA's. De muziekprijzen worden op donderdag 8 januari uitgereikt.

Onder meer Radio 1 en Studio Brussel brengen zondagochtend een eerbetoon aan Luc De Vos. Radio 2 zendt zondag van 13 tot 16 uur het

gelegenheidsprogramma "Een eerbetoon aan Luc De Vos" uit.

Het wekelijkse concert op de beiaard van Gent zou zondag net voor

de middag afgesloten worden met "Mia". De beiaardier van de KU Leuven

kondigt eenzelfde eerbetoon aan voor dinsdagavond op de beiaard van

de Leuvense bibliotheek.

De muzikant overleed zaterdag onverwacht in zijn werkappartement in Gent. Hij was 52 jaar, en laat een echtgenote en een zoon van 13 jaar achter. De familie van de overleden zanger vraagt in een persbericht aan Belga om het plotse verlies in alle rust te kunnen verwerken.

Over de oorzaak van zijn overlijden is er nog geen duidelijkheid. Die volgt mogelijk later, na een autopsie op het lichaam van de zanger. (Belga/LP)

Dat delen de organisatoren mee na het plotse overlijden van Gorki-zanger Luc De Vos. De MIA's werden vernoemd naar de grootste hit van Gorki, "Mia". "Uit respect voor Luc, zijn familie en vrienden schorten we de campagne rond de MIA's voor onbepaalde tijd op", klinkt het op de website van de MIA's. De muziekprijzen worden op donderdag 8 januari uitgereikt. Onder meer Radio 1 en Studio Brussel brengen zondagochtend een eerbetoon aan Luc De Vos. Radio 2 zendt zondag van 13 tot 16 uur het gelegenheidsprogramma "Een eerbetoon aan Luc De Vos" uit. Het wekelijkse concert op de beiaard van Gent zou zondag net voor de middag afgesloten worden met "Mia". De beiaardier van de KU Leuven kondigt eenzelfde eerbetoon aan voor dinsdagavond op de beiaard van de Leuvense bibliotheek. De muzikant overleed zaterdag onverwacht in zijn werkappartement in Gent. Hij was 52 jaar, en laat een echtgenote en een zoon van 13 jaar achter. De familie van de overleden zanger vraagt in een persbericht aan Belga om het plotse verlies in alle rust te kunnen verwerken. Over de oorzaak van zijn overlijden is er nog geen duidelijkheid. Die volgt mogelijk later, na een autopsie op het lichaam van de zanger. (Belga/LP)