Het West-Vlaamse festival strikt meteen grote namen voor de dertiende editie. Op zaterdag 11 juli staat John Hiatt op het podium in het Minnewaterpark. De Amerikaan schreef in het verleden nummers voor onder meer Bob Dylan, Eric Clapton en Willie Nelson en scoorde zelf een wereldhit met 'Have A Little Faith In Me'.

Daags nadien betreden Tom Barman en de zijnen het festivalpark. Ook Thurston Moore en Anna Calvi staan op zondag 12 juli op het podium. Het driedaagse Cactusfestival vindt dit jaar plaats van 10 tot en met 12 juli. De voorverkoop start op vrijdag 20 februari. (JaB/AlB)

Het West-Vlaamse festival strikt meteen grote namen voor de dertiende editie. Op zaterdag 11 juli staat John Hiatt op het podium in het Minnewaterpark. De Amerikaan schreef in het verleden nummers voor onder meer Bob Dylan, Eric Clapton en Willie Nelson en scoorde zelf een wereldhit met 'Have A Little Faith In Me'. Daags nadien betreden Tom Barman en de zijnen het festivalpark. Ook Thurston Moore en Anna Calvi staan op zondag 12 juli op het podium. Het driedaagse Cactusfestival vindt dit jaar plaats van 10 tot en met 12 juli. De voorverkoop start op vrijdag 20 februari. (JaB/AlB)