Met Mark Lanegan heeft het driedaagse muziekfestival een klepper beet. Lanegan passeerde eerder de revue met de zanger van Afghan Whigs Greg Dulli, folkzangers Isobel Campbell en Soulsavers. Deze keer komt de Amerikaanse zanger met zijn asgrauwestem met zijn eigen band naar Brugge.

Het Cactusfestival voegde nog drie andere namen op de affiche. Zowel Caribou uit Canada, de Amerikaan Conor Oberst beter bekend als Bright Eyes en Intergalactic Lovers van eigen bodem kleuren de affiche. De vier bands treden op op zondag 13 juli.

Eerder kondigde de organisatie de legendarische triphopband Massive Attack aan als headliner van het festival.

De 33ste editie van het festival vindt dit jaar plaats op 12, 13 en 14 juli. De voorverkoop voor deze 33ste editie start op vrijdag 21 februari. (Belga/LP)

Met Mark Lanegan heeft het driedaagse muziekfestival een klepper beet. Lanegan passeerde eerder de revue met de zanger van Afghan Whigs Greg Dulli, folkzangers Isobel Campbell en Soulsavers. Deze keer komt de Amerikaanse zanger met zijn asgrauwestem met zijn eigen band naar Brugge. Het Cactusfestival voegde nog drie andere namen op de affiche. Zowel Caribou uit Canada, de Amerikaan Conor Oberst beter bekend als Bright Eyes en Intergalactic Lovers van eigen bodem kleuren de affiche. De vier bands treden op op zondag 13 juli. Eerder kondigde de organisatie de legendarische triphopband Massive Attack aan als headliner van het festival. De 33ste editie van het festival vindt dit jaar plaats op 12, 13 en 14 juli. De voorverkoop voor deze 33ste editie start op vrijdag 21 februari. (Belga/LP)