Kings Of Leon-drummer Nathan Followill is in het ziekenhuis opgenomen met een niet nader gespecifieerd aantal gebroken ribben, zo meldde de band op haar website. Oorzaak is een ongeval met de tourbus in Boston.

De chauffeur was na een concert op weg naar het hotel en moest tijdens de rit bruusk op de rem gaan staan om een voetganger te ontwijken. Followill vloog daardoor uit zijn zetel en hield er gebroken ribben aan over. Het eerstvolgende concert in Saratoga Springs in de staat New York werd meteen afgeblazen. Nu vallen dus ook de andere optredens van de Amerikaanse tournee in het water. (Belga/DB)

Kings Of Leon-drummer Nathan Followill is in het ziekenhuis opgenomen met een niet nader gespecifieerd aantal gebroken ribben, zo meldde de band op haar website. Oorzaak is een ongeval met de tourbus in Boston. De chauffeur was na een concert op weg naar het hotel en moest tijdens de rit bruusk op de rem gaan staan om een voetganger te ontwijken. Followill vloog daardoor uit zijn zetel en hield er gebroken ribben aan over. Het eerstvolgende concert in Saratoga Springs in de staat New York werd meteen afgeblazen. Nu vallen dus ook de andere optredens van de Amerikaanse tournee in het water. (Belga/DB)