Sinds hij in 2011 de liefdesode Just The Way You Are op de wereld losliet, is Bruno Mars niet meer weg te denken uit de muzieklijsten. Moeiteloos doet hij zijn -voornamelijk vrouwelijke- fans in zwijm vallen met zijn frappante mix van reggae, soul en pop. Zijn eerste album Doo-Wops and Hooligans bracht onder meer Marry You en de ballade Grenade voort en werd als klap op de vuurpijl genomineerd voor 7 Grammy Awards.

Dit kunstje probeert hij over te doen met zijn tweede album, Unorthodox Jukebox. Leadsingle Locked Out of Heaven bereikte in meer dan 20 landen de top 10 van de charts. Met zijn gloednieuwe tournee wil hij zijn nieuwe langspeler in de kijker zetten.

Tickets voor de Moonshine Jungle-Tour zijn beschikbaar vanaf maandag 1 maart om 9 uur 's morgens. (TR)

Sinds hij in 2011 de liefdesode Just The Way You Are op de wereld losliet, is Bruno Mars niet meer weg te denken uit de muzieklijsten. Moeiteloos doet hij zijn -voornamelijk vrouwelijke- fans in zwijm vallen met zijn frappante mix van reggae, soul en pop. Zijn eerste album Doo-Wops and Hooligans bracht onder meer Marry You en de ballade Grenade voort en werd als klap op de vuurpijl genomineerd voor 7 Grammy Awards. Dit kunstje probeert hij over te doen met zijn tweede album, Unorthodox Jukebox. Leadsingle Locked Out of Heaven bereikte in meer dan 20 landen de top 10 van de charts. Met zijn gloednieuwe tournee wil hij zijn nieuwe langspeler in de kijker zetten. Tickets voor de Moonshine Jungle-Tour zijn beschikbaar vanaf maandag 1 maart om 9 uur 's morgens. (TR)