De organisatie van TW Classic heeft haar affiche van 2016 voorgesteld. Bruce Springsteen houdt tijdens zijn 'The River Tour' een tussenstop in België op zaterdag 9 juli. Deze tour maakt hij naar aanleiding van de heruitgave van het album 'The River' uit 1980. De Amerikaanse zanger is samen met zijn The E Street Band de headliner van deze editie.

The Boss verkeert in het muzikale gezelschap van Lana Del Rey, Lionel Richie, The Van Jets, Simply Red en CC Smugglers.

Zij die niet vrij zijn op 9 juli en Springsteen toch graag aan het werk zouden zien, kunnen terecht in Den Haag op 14 mei. (JL)

TW Classictickets zijn vanaf woensdag 24 februari om 10u te koop. Een kaartje kost €100.

De organisatie van TW Classic heeft haar affiche van 2016 voorgesteld. Bruce Springsteen houdt tijdens zijn 'The River Tour' een tussenstop in België op zaterdag 9 juli. Deze tour maakt hij naar aanleiding van de heruitgave van het album 'The River' uit 1980. De Amerikaanse zanger is samen met zijn The E Street Band de headliner van deze editie.The Boss verkeert in het muzikale gezelschap van Lana Del Rey, Lionel Richie, The Van Jets, Simply Red en CC Smugglers.Zij die niet vrij zijn op 9 juli en Springsteen toch graag aan het werk zouden zien, kunnen terecht in Den Haag op 14 mei. (JL)