Onder de noemer Club NME, organiseert NME meermaals per jaar concertavonden in het Londense KOKO waarbij het publiek kan kennismaken met te ontdekken bands en DJ's. Voor de eerstvolgende editie op 12 juni staat Willow op het podium, zo laat PIAS weten.

Na een optreden voor de Belgische koning, wereldwijde faam voor hun creatieve videoclip 'Sweater', een MIA (voor diezelfde videoclip), een passage op Pukkelpop en - ook niet te versmaden - de Publieksprijs tijdens de Rock Rally-finale in 2010, is deze Londense invitatie opnieuw een hoogtepunt in de nog jonge carrière van de Leuvense band. En vooral een hele grote eer.

'Koko's big on the rock and indie circuit', zo schrijft The Guardian over de concertzaal. Capaciteit: 1410 personen. Zowel Prince, Madonna als Red Hot Chili Peppers gaven er al een concert. Aan de Londenaars om nu de 80's-verwante indietronica van Willow te ontdekken. (DB)

Onder de noemer Club NME, organiseert NME meermaals per jaar concertavonden in het Londense KOKO waarbij het publiek kan kennismaken met te ontdekken bands en DJ's. Voor de eerstvolgende editie op 12 juni staat Willow op het podium, zo laat PIAS weten. Na een optreden voor de Belgische koning, wereldwijde faam voor hun creatieve videoclip 'Sweater', een MIA (voor diezelfde videoclip), een passage op Pukkelpop en - ook niet te versmaden - de Publieksprijs tijdens de Rock Rally-finale in 2010, is deze Londense invitatie opnieuw een hoogtepunt in de nog jonge carrière van de Leuvense band. En vooral een hele grote eer. 'Koko's big on the rock and indie circuit', zo schrijft The Guardian over de concertzaal. Capaciteit: 1410 personen. Zowel Prince, Madonna als Red Hot Chili Peppers gaven er al een concert. Aan de Londenaars om nu de 80's-verwante indietronica van Willow te ontdekken. (DB)