74 is Bob Dylan, maar nog altijd in de fleur van zijn leven. Op 20 mei (vier dagen vóór zijn 75ste verjaardag) is de muzieklegende een nieuw studioalbum rijker, zijn 37ste inmiddels.

'Fallen Angels', zoals de plaat wordt getiteld, is de opvolger van zijn vorig jaar verschenen coveralbum 'Shadows In The Night', dat tien herwerkte ballads van Frank Sinatra bevatte. 'Fallen Angels' heeft wél nieuwe songs in petto. 'En hij klinkt heel goed', liet muziektechnicus Al Schmitt eerder verstaan in een gesprek met Billboard.

De crooner heeft tegelijkertijd ook een nieuwe tournee aangekondigd, helaas zonder stop in België. Er staan deze keer voornamelijk concerten in Noord-Amerika op zijn agenda. Wie een ticket koopt krijgt er een cd bovenop. Gospeldiva Marvis Staples zal telkens het voorprogramma verzorgen.

Reuters
© Reuters
74 is Bob Dylan, maar nog altijd in de fleur van zijn leven. Op 20 mei (vier dagen vóór zijn 75ste verjaardag) is de muzieklegende een nieuw studioalbum rijker, zijn 37ste inmiddels. 'Fallen Angels', zoals de plaat wordt getiteld, is de opvolger van zijn vorig jaar verschenen coveralbum 'Shadows In The Night', dat tien herwerkte ballads van Frank Sinatra bevatte. 'Fallen Angels' heeft wél nieuwe songs in petto. 'En hij klinkt heel goed', liet muziektechnicus Al Schmitt eerder verstaan in een gesprek met Billboard.De crooner heeft tegelijkertijd ook een nieuwe tournee aangekondigd, helaas zonder stop in België. Er staan deze keer voornamelijk concerten in Noord-Amerika op zijn agenda. Wie een ticket koopt krijgt er een cd bovenop. Gospeldiva Marvis Staples zal telkens het voorprogramma verzorgen.