21 jaar, zo lang is het al geleden dat 'Leisure' van Blur verscheen. Het album was het eerste van zeven albums die Blur uitbracht. De groep is een van de belangrijkste bands uit de britpop.

Die zeven platen zijn nu geremasterd in Abbey Road Studios en verzameld in in 'Blur 21: The Box'. De verzamelbox bevat ook 65 onuitgegeven nummers, drie dvd's, een boek met zeldzamen foto's en een interview met de band en nog meer hebbedingen.

Toekomst

De toekomst van Blur is onzeker. Eerst werd verwacht dat Graham Coxon, Damon Albarn en de rest weer de studio in zou duiken voor een nieuw album, maar Albarn liet onlangs in een interview met The Guardian verstaan dat het na hun laatste optreden in juli wellicht gedaan is met de band. Deze ultieme verzamelbox zou wel eens een gigantisch afscheidscadeau kunnen zijn.

21 jaar, zo lang is het al geleden dat 'Leisure' van Blur verscheen. Het album was het eerste van zeven albums die Blur uitbracht. De groep is een van de belangrijkste bands uit de britpop. Die zeven platen zijn nu geremasterd in Abbey Road Studios en verzameld in in 'Blur 21: The Box'. De verzamelbox bevat ook 65 onuitgegeven nummers, drie dvd's, een boek met zeldzamen foto's en een interview met de band en nog meer hebbedingen.ToekomstDe toekomst van Blur is onzeker. Eerst werd verwacht dat Graham Coxon, Damon Albarn en de rest weer de studio in zou duiken voor een nieuw album, maar Albarn liet onlangs in een interview met The Guardian verstaan dat het na hun laatste optreden in juli wellicht gedaan is met de band. Deze ultieme verzamelbox zou wel eens een gigantisch afscheidscadeau kunnen zijn.