Bondie was in de jaren zeventig een pionier in het new wave-genre en had een grote invloed op Morrissey, de ex-zanger van The Smiths. Een zodanig grote invloed zelfs dat hij de band rond Debbie Harry uitnodigde om hem op het podium te vergezellen tijdens zijn show in New York, op 27 juni.

Morrissey moest vorig jaar wegens gezondheidsredenen een deel van zijn Amerikaanse tournee afzeggen. Nu is hij van plan dat in te halen: in juni en juli zal hij 18 Amerikaanse steden aandoen. Buiten een gastoptreden van Blondie liet de zanger ook al weten dat Amanda Palmer te gast zal zijn tijdens zijn laatste show op 25 juli in San Jose Californië.

Bondie was in de jaren zeventig een pionier in het new wave-genre en had een grote invloed op Morrissey, de ex-zanger van The Smiths. Een zodanig grote invloed zelfs dat hij de band rond Debbie Harry uitnodigde om hem op het podium te vergezellen tijdens zijn show in New York, op 27 juni.Morrissey moest vorig jaar wegens gezondheidsredenen een deel van zijn Amerikaanse tournee afzeggen. Nu is hij van plan dat in te halen: in juni en juli zal hij 18 Amerikaanse steden aandoen. Buiten een gastoptreden van Blondie liet de zanger ook al weten dat Amanda Palmer te gast zal zijn tijdens zijn laatste show op 25 juli in San Jose Californië.