Er is een nieuw album van Blondie in de pijplijn, getiteld 'Ghosts of Download'. Dat brengt het aantal albums van de New Yorkse band rond het voluptueuze boegbeeld Debbie Harry op tien. De eerste single 'A Rose By Any Name' is er eentje met Beth Ditto, de kogelronde frontvrouw van Gossip.

Blondie vond eind jaren zeventig de poppunk uit. Tussen 1976 en 1982 bracht de band zes albums uit, met als hoogte punt 'Parallel Lines' in 1978. In vier jaar tijd scoorde sexy Harry & co vier nummer 1-hits, waaronder 'Denis. Het laatste album 'Panic of Girls' dateert van 2011.

Op 13 juli staat Blondie op TW Classics. De nieuwe langspeler ligt in het najaar in de winkelrekken. (DB)

Er is een nieuw album van Blondie in de pijplijn, getiteld 'Ghosts of Download'. Dat brengt het aantal albums van de New Yorkse band rond het voluptueuze boegbeeld Debbie Harry op tien. De eerste single 'A Rose By Any Name' is er eentje met Beth Ditto, de kogelronde frontvrouw van Gossip.Blondie vond eind jaren zeventig de poppunk uit. Tussen 1976 en 1982 bracht de band zes albums uit, met als hoogte punt 'Parallel Lines' in 1978. In vier jaar tijd scoorde sexy Harry & co vier nummer 1-hits, waaronder 'Denis. Het laatste album 'Panic of Girls' dateert van 2011. Op 13 juli staat Blondie op TW Classics. De nieuwe langspeler ligt in het najaar in de winkelrekken. (DB)