De mannen van Bloc Party kondigden op hun website aan dat ze hebben getekend bij Frenchkiss Records. Dat label heeft onder meer The Drums, The Antlers en Passion Pit in zijn portefeuille zitten. Frenchkiss brengt het langverwachte vierde album van Bloc Party uit.

In 2009 ging Bloc Party uiteen na de tournee van hun in 2008 verschenen plaat 'Intimacy'. Zanger Kele Okereke bracht een soloalbum en -EP uit. De Britse pers speculeerde lang dat de band nooit meer zou terugkeren omdat het tussen de vier bandleden niet meer boterde, maar de band werkt momenteel toch aan nieuw materiaal. Naar een werktitel en een releasedatum is het voorlopig nog gissen, maar het nieuwe album wordt tegen het einde van dit jaar verwacht.

Dat de band zich weer amuseert, bewijzen de leutige filmpjes die zo nu en dan op Youtube verschijnen.

De mannen van Bloc Party kondigden op hun website aan dat ze hebben getekend bij Frenchkiss Records. Dat label heeft onder meer The Drums, The Antlers en Passion Pit in zijn portefeuille zitten. Frenchkiss brengt het langverwachte vierde album van Bloc Party uit. In 2009 ging Bloc Party uiteen na de tournee van hun in 2008 verschenen plaat 'Intimacy'. Zanger Kele Okereke bracht een soloalbum en -EP uit. De Britse pers speculeerde lang dat de band nooit meer zou terugkeren omdat het tussen de vier bandleden niet meer boterde, maar de band werkt momenteel toch aan nieuw materiaal. Naar een werktitel en een releasedatum is het voorlopig nog gissen, maar het nieuwe album wordt tegen het einde van dit jaar verwacht. Dat de band zich weer amuseert, bewijzen de leutige filmpjes die zo nu en dan op Youtube verschijnen.