Op woensdag 13 juni, binnen exact twee maanden, spelen de Rode Duivels hun openingsmatch op het EK voetbal tegen Italië. Voor die nieuwe reeks 'Dance With The Devils'-evenementen in de Lotto Arena heeft Studio Brussel de eerste muzikale toppers bekend gemaakt die mee komen supporteren voor de Rode Duivels: Blackbox Revelation en Sigma.

Voor de EK-matchen van de Rode Duivels tovert 'Dance With The Devils' de Lotto Arena om tot een stadion met die typische supporterssfeer: voetbalfans volgen er met z'n allen de EK-matchen van de Rode Duivels op een groot HD-scherm en genieten, voor en na de match, van de live muziek en dj's.

Tijdens het WK 2014 was er al een editie van Dance With The Devils: toen speelden ook Coely, The Sore Losers, Daan, Slongs & Halve Neuro, Admiral Freebee, Triggerfinger en Selah Sue live en namen Gunther D, 2 Fabiola, Klangkarussel, The Subs, Netsky en DJ Fresh plaats achter de draaitafels.

De volledige muzikale line-up van Dance With The Devils 2016 wordt bekend gemaakt op dinsdag 17 mei 2016.

Tickets & info via stubru.be en lotto-arena.be.

Op woensdag 13 juni, binnen exact twee maanden, spelen de Rode Duivels hun openingsmatch op het EK voetbal tegen Italië. Voor die nieuwe reeks 'Dance With The Devils'-evenementen in de Lotto Arena heeft Studio Brussel de eerste muzikale toppers bekend gemaakt die mee komen supporteren voor de Rode Duivels: Blackbox Revelation en Sigma.Voor de EK-matchen van de Rode Duivels tovert 'Dance With The Devils' de Lotto Arena om tot een stadion met die typische supporterssfeer: voetbalfans volgen er met z'n allen de EK-matchen van de Rode Duivels op een groot HD-scherm en genieten, voor en na de match, van de live muziek en dj's.Tijdens het WK 2014 was er al een editie van Dance With The Devils: toen speelden ook Coely, The Sore Losers, Daan, Slongs & Halve Neuro, Admiral Freebee, Triggerfinger en Selah Sue live en namen Gunther D, 2 Fabiola, Klangkarussel, The Subs, Netsky en DJ Fresh plaats achter de draaitafels. De volledige muzikale line-up van Dance With The Devils 2016 wordt bekend gemaakt op dinsdag 17 mei 2016.Tickets & info via stubru.be en lotto-arena.be.