Black Sabbath werd opgericht in 1969 en wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke bands uit de heavy metalgeschiedenis. De band bestond uit zanger Ozzy Osbourne, gitarist Tony Iommi, bassist Geezer Butler en drummer Bill Ward. Het viertal speelde voor het laatst samen in 2006, maar zou nu opnieuw bij elkaar gekomen zijn.

De voorbije jaren waren er veel geruchten over een mogelijke reünie, maar nu lijkt het definitief bevestigd. Volgens de muziekwebsite Metaltalk besliste de groep twee weken geleden weer samen te komen en zit ze nu al in de repetitieruimte. We houden u op de hoogte van verder ontwikkelingen van Ozzy en co. Bekijk nu eerst nog een livefragment van 'War Pigs' uit 1970.

(TS)

Black Sabbath werd opgericht in 1969 en wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke bands uit de heavy metalgeschiedenis. De band bestond uit zanger Ozzy Osbourne, gitarist Tony Iommi, bassist Geezer Butler en drummer Bill Ward. Het viertal speelde voor het laatst samen in 2006, maar zou nu opnieuw bij elkaar gekomen zijn.De voorbije jaren waren er veel geruchten over een mogelijke reünie, maar nu lijkt het definitief bevestigd. Volgens de muziekwebsite Metaltalk besliste de groep twee weken geleden weer samen te komen en zit ze nu al in de repetitieruimte. We houden u op de hoogte van verder ontwikkelingen van Ozzy en co. Bekijk nu eerst nog een livefragment van 'War Pigs' uit 1970.(TS)