De leden van Black Eyed Peas houden van Tokio. Daarom trokken ze twee weken geleden naar de Japanse hoofdstad om hun nieuwe videoclip op te nemen. Niets deed vermoeden dat er een week later de aarde zou beven als zelden of nooit tevoren.

Black Eyed Peas draagt hun nieuwe video bijgevolg op aan de getroffen Japanners. "Our heart goes out to all of the Japanese people who have been affected by this natural disaster", laat zangeres Fergie weten. Ook aan het begin van de clip wordt er naar de zware aardbeving verwezen.

De video van 'Just Can't Get Enough' volgt de Peas on the road. "Het is de makkelijkste video die ik ooit opgenomen heb, omdat je ons in ons dagelijkse leven ziet", aldus Fergie. "Ik hou ervan dat de videoclip waarheidsgetrouw weergeeft hoe eenzaam het soms kan zijn onderweg, als je ver verwijderd bent van je geliefden."

Astrid Snoeys

De leden van Black Eyed Peas houden van Tokio. Daarom trokken ze twee weken geleden naar de Japanse hoofdstad om hun nieuwe videoclip op te nemen. Niets deed vermoeden dat er een week later de aarde zou beven als zelden of nooit tevoren.Black Eyed Peas draagt hun nieuwe video bijgevolg op aan de getroffen Japanners. "Our heart goes out to all of the Japanese people who have been affected by this natural disaster", laat zangeres Fergie weten. Ook aan het begin van de clip wordt er naar de zware aardbeving verwezen.De video van 'Just Can't Get Enough' volgt de Peas on the road. "Het is de makkelijkste video die ik ooit opgenomen heb, omdat je ons in ons dagelijkse leven ziet", aldus Fergie. "Ik hou ervan dat de videoclip waarheidsgetrouw weergeeft hoe eenzaam het soms kan zijn onderweg, als je ver verwijderd bent van je geliefden."Astrid Snoeys